Welkom bij Sportis

Sportis BVBA is gespecialiseerd in de organisatie van sportdagen voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen. Zowel scholen, sportdiensten, verenigingen, bedrijven, .... als particulieren kunnen bij ons terecht.

Onze grootste troeven zijn een uitdagend programma, een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en een gespecialiseerde kwaliteitsvolle begeleiding. Een niet te vergeten pluspunt is dat het Sportis-team de sportdagen bij jou in de buurt komt verzorgen. Heb je in de omgeving een sporthal of een mooi domein ter beschikking, dan komen we naar je toe. Geen moeilijke en dure verplaatsingen meer. We stellen een programma samen, aangepast aan de leeftijd, het aantal deelnemers en de locatie.

Sportdagen

Sportis BVBA biedt een heel aantrekkelijk sportpakket aan als ideale invulling voor jullie sportdag. Op onze website vind je een aantal voorbeelden van uitgewerkte formules. Aarzel niet om ons te contacteren voor een op maat gemaakte activiteit, afgestemd op jullie eisen en wensen.

Attractieverhuur

Sportis BVBA verhuurt tevens diverse attracties om (familie) feestjes en opendeurdagen tot een daverend succes te maken. Talrijke kleine en grote springkastelen, een speleobox, gekke fietsen, een kleuterdorp en nog zoveel meer. Kortom, steeds de geknipte oplossing voor elk evenement.

Voor meer info over wat Sportis BVBA je nog allemaal te bieden heeft, kan u ons steeds hier contacteren