Kindersportdag

Slideshow

Deze sportdag is bestemd voor kinderen van de lagere school. U kan opteren voor een halve dag of voor een volledig dagprogramma.

Onze kindersportdagen zijn een echt speelparadijs. We laten de kinderen experimenteren met aantrekkelijk en uitdagend sportmateriaal en bevorderen hun uithoudingsvermogen en teamgeest door ludieke proeven en leuke samenwerkingsopdrachten.

Activiteiten: 

Afhankelijk van de beschikbare tijd en de plaatselijk sportinfrastructuur doorlopen de kinderen minimum 10 activiteiten per dagdeel.

Deze activiteiten kunnen zijn : gekke fietsen, springkastelen, estafettespelen, behendigheidsopdrachten, slagspelen, constructiespelen, volksspelen ...

Formule: 

De opstelling van het materiaal, de briefing van de begeleiders en de organisatie liggen in handen van Sportis. De begeleiding van de activiteiten gebeurt door de eigen klasleerkracht, sportouder, monitor,.. Omdat een goede organisatie voor ons prioritair is, werken we liefst in groepen van maximum 14 kinderen. Maximum 12 groepen per dagdeel.

Kostprijs: 

5 euro per kind voor een halve dag (minimum 80 kinderen).
7 euro per kind voor een hele dag (minimum 80 kinderen).
Indien er minder dan 80 kinderen zijn, wordt een minimumbedrag voor 80 kinderen aangerekend.

Voorwaarden: 

De organisator, school, club, .. zorgt zelf voor de nodige sportaccommodatie (overdekte sporthal of ruimte toegankelijk voor aanhangwagen).